Відкриття ЦНАПу у Ланівцях: яка ситуація сьогодні?

Робоча група з питань організації діяльності ЦНАП зустрілася сьогодні із Сергієм Яцковським, регіональним консультантом Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Нагадаємо, в рамках цієї Програми наша громада за підтримки команди напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми “U-LEAD з Європою” працює над створенням центру надання адміністративних послуг.

Це буде міськрайонний робочий орган із 14 робочими місцями, які забезпечуватимуть мешканців громади понад 230 послугами. Зокрема, надаватимуть місцеві послуги, послуги державної реєстрації нерухомого майна, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, актів цивільного стану (народження, шлюб, смерть тощо), послуги у сфері земельних відносин, соціальні, дозвільні, паспорті, пенсійні послуги тощо. Програма “U-LEAD з Європою” забезпечить меблями, технікою та програмним забезпеченням.

В рамках зустрічі міський голова Роман Казновецький представив презентацію проєкту у форматі “до” та “після”.

Регіональний консультант Сергій Яцковський ознайомив присутніх із етапами створення інформаційної кампанії, яка впроваджуватиметься у громаді паралельно із підготовкою до відкриття центру надання адміністративних послуг.

Потому робоча група відвідала приміщення ЦНАПу, де наразі роботи підходять до завершення.

Вам також може сподобатися...