Відкриття дошкільних закладів у громаді: рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 30 червня, засідала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Лановецької міської ради.

Про епідемічну ситуацію на території Лановецького району в умовах послаблення протиепідемічних заходів доповів Василь Дяченко, заступник головного лікаря Лановецького ЦПМСД. Зокрема, на сьогодні у Лановецькому районі зафіксовано 88 випадків захворювання, з них — 22 одужали. За останню добу не виявлено нових випадків коронавірусної інфекції, проте 20 хворих перебувають на стаціонарному лікуванні.

Комісією прийнято рішення про відновлення діяльності закладів дошкільної освіти громади з 01 липня 2020 року. Тестовий етап роботи дитячих садочків розпочинають у зв’язку із зверненнями батьків. Воно відбуватиметься поступово та коригуватиметься відповідно до епідеміологічної ситуації у громаді.

Окрім цього, Олександр Мороз доповів про план першочергових заходів із протидії ускладнення погодних умов через сильні опади. Наразі ситуація на території громади в межах норми.

Вам також може сподобатися...