Вдячні усім, хто допоміг у ліквідації снігових переметів

Негода, яка лютувала минулих вихідних, згуртувала лановецьку громаду в боротьбі з наслідками снігопаду. Жителі міста та сіл опинилися в сніговому полоні. Особливо важкою була перша доба після стихії. Для очищення вулиць міська рада залучила  весь особовий склад працівників КПпБ, за що їм – щира вдячність. На території міської ради працювало більше 10 одиниць снігоочисної техніки.

Від імені міського голови висловлюємо слова вдячності усім, хто відкликався і допоміг у ліквідації снігових переметів, а саме: керівнику та працівникам Лановецького МУВГ Юрію Батьківцю, Володимиру Грудецькому, Василю Сосні, Володимиру Колєсніку, Лановецького районного сектору управління ДСНС України в Тернопільській області Тарасу Попенку, Андрію Засядку, Олександру Морозу, Сергію Матвеєву, Ярославу Юзюку, Роману Бойку, Анатолію Градобику, керівникам Лановецького РЕМу Миколі Бабюку, ТОВ «Заготзерно» Миколі Шевчуку, ТзОВ «Заготзбут» Володимиру Пащенку, директору виробничого підрозділу «Світ-Поділля» Ярославу Вигонному. Окремі слова вдячності заслуговують місцеві приватні підприємці: Валерій Поцелуєв, Олег Городнічий, Ігор Чубик, Володимир Цюх, Анатолій Ящук, Віктор Стецюк.

Звичайно, якби була власна техніка, тоді б долати подібні проблеми було б набагато простіше. Нагадаємо, що міською радою в жовтні цього року виділено 829 900 грн. на придбання екскаватора-навантажувача БАМ-2014, за допомогою якого можна вирішити ряд питань по комунальному господарстві міста та сіл.

Отож роботи по розчищенні доріг та вулиць продовжуються. Усі ми знаємо, що в єдності – наша сила, а тепер ми змогли в цьому переконатися в реальності.

Вам також може сподобатися...