Ухвалення бюджету на 2021 рік та прийняття у власність громади майна району: IV пленарне засідання першої сесії міської ради

Сьогодні, 24 грудня, у Культурному центрі Єловицьких відбулося IV пленарне засідання першої сесії міської ради.

Із Вифлеємським вогонем миру та щирими вітаннями із Новим Роком та Різдвом Христовим завітали до залу представники скаутської організації “Пласт”.

На порядку денному — ухвалення ряду цільових програм. Зокрема, депутати міської ради ухвалили міську програму забезпечення проведення масових, культурних та інших представницьких заходів, організації відзначення визначних дат та ювілеїв на 2021-2024 роки, Програму проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Лановецької міської ради на 2021-2022 роки, Програму фінансової підтримки Лановецького комунального підприємства по благоустрою на 2021-2024 роки, міську програму «Впровадження системи вуличного відеоспостереження на території Лановецької міської ради на 2021-2024 роки» та програму соціально-економічного розвитку Лановецької міської територіальної громади на 2021 рік.

Актуальним було питання про прийняття із спільної власності територіальних громад сіл та міста Лановецького району до комунальної власності Лановецької міської ради об’єктів, юридичних осіб та їх майна. Зокрема, у власність громади прийнято КНП «Лановецька центральна районна лікарня», КУ «Лановецький районний будинок культури», Територіальний центр соціального обслуговування тощо.

Прийнято рішення про передачу міжбюджетного трансферту обласному бюджету на 2021 рік для забезпечення співфінансування робіт у Лановецькому зооботсаду у сумі 397 000 грн.

Одне із найважливіших питань — про бюджет Лановецької громади на 2021 рік, яке також було підтримане депутатами міської ради.

Окрім цього, сесією розглянуто ряд земельних питань.

Вам також може сподобатися...