Шановна Лановецька громадо!

От і добігають кінця останні хвилини 2023 року…Другого року сповненого надій і тривог, втрат і здобутків, поразок і маленьких перемог.

Це був рік наполегливої праці та складних випробувань… та всупереч всім складнощам, ми не втратили надії, оптимізму, сили рухатися далі та працювати на розвиток нашої громади, навіть попри війну…

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Нехай же у 2024 році здійсниться одна найзаповітніша мрія, яка об’єднує всіх українців – довгоочікувана Перемога!

Попереду у нас багато непростої роботи, тож я висловлюю щиру вдячність всім, хто займає активну громадянську позицію, проявляє себе у повсякденному житті громади, захищає її, не залишається байдужим до чужих проблем та приймає життєво необхідні рішення.

Нехай ваш дім повниться теплом та щастям, серце – вірою та любов’ю. Хай Господь оберігає вас від усього злого та благословляє на добрі справи. Бажаю, щоб Новий рік приніс мир та злагоду українській землі, перемогу та мирне небо!

Щиро – міський голова Роман Казновецький

Вам також може сподобатися...