Шановна Лановецька громадо!

Сьогодні з почуттям особливої шани та гордості вітаю усіх із величними святами – Днем українського козацтва, Днем створення УПА, Днем захисника та захисниці України та престольним празником міста Ланівці.

Не випадково, що 14 жовтня поєднує в собі стільки важливих дат, адже споконвіків під покровом Божої матері і козаки, і повстанці, і сучасні воїни бороли і виборюють свободу Україні, щораз руйнуючи пута російської орди.

Тож у цей день, перш за все, висловлюю слова вдячності та глибокої шани усім, хто змінив буденність на камуфляж, хто сьогоднішні свята відзначає в окопах, утверджуючи суверенні цінності нашої держави.

Захисники і захисниці, століттями в України один ворог – підла та підступна росія. Однак ви – гідні нащадки козаків – і за нами Перемога. Тож бажаю вам незламного духу, стійкості, надійного тилу та мирного неба.

Дорогі ланівчани! У день храмового свята бажаю усім нам, щоб Божа благодать зійшла на всю нашу зранену країну. Нехай наші молитви зцілять рани та загоять душу. Здоров’я, миру, благополуччя та мирного і щасливого майбутнього в процвітаючій та непреможній Україні!

Щиро – міський голова
Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ

Вам також може сподобатися...