Коли життєве кредо – навчати

Напередодні Дня працівника освіти у Культурному центрі Єловицьких відбулася зустріч вихователів, вчителів, педагогів позашкільного навчання. Спільним виконанням державного гімну розпочалися урочистості з нагоди професійного свята тих, чиє покликання навчати.

Міський голова Роман Казновецький привітав педагогів Лановецької громади, висловив вдячність за своє виховання і навчання, зазначаючи, що сьогодні кожна вчителька може пишатися своїми учнями, які із зброєю в руках боронять наш мир та незалежність України. Грамотами Лановецької міської ради за сумлінну працю, зразкове і творче виконання своїх посадових обов’язків, успішне впровадження нових форм і методів навчання та виховання підростаючого покоління, особистий вагомий внесок у розвиток загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти відзначено 22 освітян.

Сьогоднішні реалії змусили багатьох вчителів змінити шкільні класи на окопи, а зошити та приладдя на бронежилети та зброю. Відтак дев’ять освітян з Лановецької громади стоять на захисті свободи нашої країни. Тож начальник відділу ОКОЗСП Оксана Ходанович своїм колегам побажала: «Нехай лунає шкільний дзвінок, а не сигнал тривоги. Нехай звучить вчительське слово, а не гармати».

Дякуємо, шановні педагоги, за вашу щоденну кропітку працю, за ваш вклад в формування кожної дитини, як особистості. Із прийдешнім вас святом!

Вам також може сподобатися...