“Бандерівський” борщ для армійців

Сьогодні у приміщені резиденції св. Миколая, що знаходиться на території Лановецького зооботсаду, відбувся майстер-клас з виготовлення “Бандерівського” сухого борщу для військовослужбовців Збройних сил України. Тут учасники мали змогу освоїти такі процеси як сушіння, формування та вакуумування сумішей.

Своїм досвідом і секретами приготування ділилася місцева активістка Іванна Ящук.

Відтак лановецьким господиням почастувати бійців повноцінним гарячим обідом стане набагато простіше. До того ж це 100% натуральний продукт швидкого приготування, який місяцями може зберігатися без холодильника, та який додаватиме сил нашим захисникам у боротьбі з російським окупантом.

Вам також може сподобатися...