Честь та слава героям минулого і сьогодення

Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, напередодні Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва, Дня створення УПА та свята Покрови Пресвятої Богородиці у Ланівцях відбулося покладання квітів до пам’ятника «Борцям за волю України» та закладання капсули під встановлення меморіалу пам’яті загиблим та померлим воїнам АТО/ООС Лановеччини.

“Я маю щиру і велику надію, що уже наступного року ми з вами урочисто відкриємо меморіал пам’яті загиблим та померлим землякам, які боронили нашу країну від агресора”, — зазначив у своїй промові учасник бойових дій, староста сіл Буглів, Люленці та Огризківці Дмитро Харчук.

Віддати шану борцям за незалежність і територіальну цілісність України зібралися десятки небайдужих ланівчан, які у спільній молитві зі священнослужителями прохали у Бога миру, здоров’я та спокою для захисників та захисниць України.

Подвиги оборонців та визволителів нашої Батьківщини назавжди залишаться в нашій пам’яті, а самопожертва і віра в перемогу надихають та додають сили теперішньому поколінню рухатися вперед та перемагати!

Слава Україні! Героям слава!

Вам також може сподобатися...