Сьогодні, 24 вересня 2021 року, у Культурному центрі Єловицьких…

Сьогодні, 24 вересня 2021 року, у Культурному центрі Єловицьких відбулося організаційне засідання ради підприємців при Лановецькій міській раді. В ньому прийняли участь представники влади та підприємницької діяльності Лановецької громади. В ході засідання членами ради було обрано голову ради — Валерія Собчука, а його заступницею стала Тетяна Бельма.

Міський голова Роман Казновецький привітав представників бізнесу і побажав сил, натхнення та ентузіазму у розвитку підприємництва в громаді.

Також членами ради обговорено питання про наявні заходи підтримки бізнесу органами місцевого самоврядування та дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами підприємницької діяльності у період пандемії.

Крім того, підприємниця Тетяна Бельма поділилася своїми враженнями участі в освітньому проекті Visa She’s Next: День жіночого підприємництва. В рамках якого 150 учасниць мали змогу повчитися у топменеджерів і власників провідних українських компаній, а також позмагатися за 250 000 гривень на розвиток бізнесу та навчання в Києво-Могилянській бізнес-школі.

Вам також може сподобатися...