Актуальне сьогодні: що вирішено на засіданні виконкому?

У міській раді сьогодні, 10 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету на чолі із міським головою Романом Казновецьким.

Про стан у громаді із ситуацією щодо коронавірусної інфекції COVID-19 проінформувала присутніх Людмила Рудніцька, керівник КНП “Лановецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

На порядку денному — питання про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади. Так, сьогодні чотирьом жителям ОТГ, які перебувають у складних життєвих обставинах, виділено коштів на загальну суму 3300 грн. Також матеріальну допомогу отримали двоє учасників АТО/ООС на загальну суму 2000 грн.

Щодо звіту про виконання бюджету громади за І півріччя 2020 року та про затвердження Плану заходів щодо складання проєкту бюджету громади на 2021 рік інформувала начальник відділу бюджету, фінансів та планування міської ради Неля Салецька.

Ухвалили члени виконавчого комітету питання про зміну місця знаходження приміщення для голосування та приміщення виборчої комісії звичайної виборчої дільниці у с. Якимівці. Відтепер ці об’єкти знаходитимуться у Якимівському будинку культури.

Рішенням виконкому надано дозвіл Лановецькій дільниці Шумського управління з експлуатації газового господарства на зріз п’яти зелених насаджень, які ростуть на території газопроводу.

Також підтримано рішення про проведення Молодіжною радою велопробігу та концерту, приурочених до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Більшістю голосів вирішили не заперечувати фінансування видатків з місцевого бюджету на участь команди дівчат Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Юрія Коваля у Всеукраїнських змаганнях з волейболу у м. Скадовськ Херсонської обл 26-29 серпня 2020 року.

Окрім цього, розглянули питання щодо визнання будівлі як відокремленого об’єкту нерухомого майна, зміну адресних номерів нерухомого майна, про видачу дозволу на порушення об’єкта благоустрою, надання дозволу на укладання договору довічного утримання тощо.

Вам також може сподобатися...