Чергова зустріч делегації із Німеччини

Ось уже 28 років триває дружба між нашими Ланівцями та німецьким Лінгеном. Тож 13 червня 2019 року відбулася зустріч делегації із Німеччини, яка вкотре завітала у Лановецьку громаду.

Передусім гості поспілкуватися із міським головою Романом Казновецьким, окреслили благодійну мету візиту, а також обговорили перспективи подальшої співпраці. Зокрема, питання щодо початку частини робіт по утепленню фасаду Юськовецької ЗОШ.

Побували представники Німеччини у центральній районній лікарні та у районній організації “Червоний хрест”.

Завітали і до районної газети “Голос Лановеччини”.

З робочим візитом відвідали лінгенці Лановецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, де із директором Володимиром Рубцем окреслили можливість співпраці між школами. Побували і в інклюзивно-ресурсному центрі, який знаходиться на базі цієї школи. Тут гості поділилися досвідом впровадження інклюзивної освіти в Німеччині, а також активно цікавилися таким досвідом в Україні та в нашій громаді. На згадку про зустріч фахівцям інклюзивно-ресурсного центру передали спеціалізоване обладнання для сенсомоторного розвитку дітей — бізіборд.

Не могла німецька делегація обминути і с. Юськівці, адже саме звідси бере початок ця міжнаціональна дружба. Для амбулаторії загальної практики сімейної медицини села гості вручили медичне устаткування.

Вам також може сподобатися...