«Західноукраїнський ресурсний центр» проконсультував активні організації громади

Зустріч щодо подання заявок на конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» відбулася 5 квітня у Лановецькій міській раді. Організатор зустрічі – ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр»(ЗУРЦ), виконавець проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується в рамках програми DOBRE. Зустріч пройшла у форматі консультації, під час якої експерт розповів про завдання, напрями , бюджет та критерії оцінки заявок.

Метою конкурсу є підтримка та активізація місцевих організацій та ініціативних груп задля розвитку та посилення спроможності громади. Важливим елементом є оцінка потреб громади, демократичне прийняття рішення щодо проекту та участь у його реалізації мешканців ОТГ. Максимальний бюджет проекту – 3000$.

Заявки від громад 3-ої когорти приймаються до 23 год. 59 хв. 24 квітня 2019 року.

Заявки можуть подавати зареєстровані місцеві громадські організації та обʼєднання громадян, ініціативні групи, включно з молодіжними організаціями чи радами, з громад-партнерів програми DOBRE, для яких визначено спроможність організації чи ініціативної групи – бал ARC.

Конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» є хорошою можливістю для громадських організацій та ініціативних груп Лановецької ОТГ підвищити свої навички виконання проектів, посилити свою організаційну спроможність та найважливіше – стати рушієм позитивних змін у громаді.

Вам також може сподобатися...