Дорогі ланівчани та гості міста!

У день рівноапостольного великого князя Володимира — одного із засновників і покровителів нашої державності ми, ланівчани, відзначатимемо 574-у річницю нашого славного містечка, яке більше півстоліття, рік за роком стає більш комфортним, розвиненим та прогресивним.

День 28 липня особливий для нас з кількох причин. Це — 1030-а річниця Хрещення Русі — день, який нагадує про спадкоємність тисячолітньої історії України, нашої нації, держави. Це — неподільність українського народу і єдність нас, ланівчан. Це свято всіх тих, хто є вихідцем з нашого славного краю і тих, для кого Ланівці завжди були і будуть у серці. Щиро вболіваємо за наш край і дякуємо кожному, хто працює на розвиток міста, хто прославляє свою малу батьківщину на всеукраїнській та міжнародній аренах.

Принагідно вітаю усіх зі святом та бажаю добра, миру вам і вашим родинам, здоров’я, добробуту та Божого благословення. У день 28 липня проявімо єдність у спільному святкуванні воістино нашого свята.

Дорогі земляки, запрошую вас прийти і долучитися до грандіозного відзначення дня народження міста. На вас чекають неймовірні та різноманітні культурно-масові та розважальні заходи, розваги. Святкова програма розрахована на кожного, тому масу позитивних емоцій, посмішок та радості ми вам гарантуємо. Чекаємо на кожного з вас!

Лановецький міський голова Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ

Вам також може сподобатися...