Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Лановецької міської ради, на якому приймалися рішення по пайові участі у розвитку інфраструктури міської ради, зелених насадженнях, матеріальних допомогах, соціальних послугах і т.д.

Отож, трьом учасникам АТО було виділено по 1 тис. грн., особі, що підписала контракт на службу в Збройних Силах України – 4 тис. грн., особам, що опинилися в складних життєвих умовах – 2,8 тис. грн. Було заслухано в. о. начальника КПпБ Миколу Розевика, який прозвітував за використання коштів підприємством за квітень 2018 року, зокрема мова йшла про витрати на ремонт вуличного освітлення, придбання паливно-мастильних та матеріальних потреб, адміністративні витрати та оплату громадських робіт. Звіт був підтриманий членами виконкому. Піднімалися і питання щодо видалення зелених насаджень: на території Лановецького районного суду (за заявою суду) та по вул. Вишнівецькій (за заявою РЕМу). Було погоджено видалення лише тих насаджень, які створюють дійсно потенційну загрозу і рекомендовано провести омолодження решти дерев шляхом їх саночистки та підрізання.

Також на засіданні розглядався лист-повідомлення від ПП «Захід-Агроінвест» щодо завершення реконструкції олійнопресового заводу під олійноекстраційний продуктивністю 500т\добу, експлуатація якого дасть можливість збільшити надходження до міського бюджету та створити нові робочі місця. Зобов’язано міського голову укласти договір із підприємством про пайову участь розвитку інфраструктури міської ради на суму понад 1,4 млн. грн. із розтермінуванням на три роки.

Членами виконавчого комітету піднімалися і ряд питань щодо зміни чи присвоєння адресних номерів, про надання дозволів на укладання договору-дарування, надання соціального робітника на тимчасовій основі, допоки особа проходить курс реабілітації.

Вам також може сподобатися...