На виконкомі про головне

На черговому засіданні виконавчого комітету Лановецької міської ради було розглянуто та прийнято ряд важливих рішень, які можна виокремити в два блоки – матеріальні заохочення та допомоги та питання, пов’язані з присвоєнням адресних номерів та розглядом заяв та звернень. Щодо першої частини, то: надано матеріальних допомог десятьом особам, що опинилися в складних життєвих умовах, сімнадцятьом учасникам АТО (щорічна одноразова допомога кратна 1000 гривень), відповідно до міської програми «Турбота», прийнятої в 2017 році, призначено стимулюючу допомогу особі, яка прийнята на військову службу в Збройні Сили України за контрактом, в сумі 4000 гривень; надано матеріальну допомогу ветеранам Другої Світової війни, а їх на території громади 18 чоловік, в сумі 500 грн. кожному; виділено кошти на придбання подарункових канцелярських наборів для випускників закладів дошкільної освіти (160 наборів); члени виконкому затвердили грошові сертифікати, якими будуть нагороджені переможці обласних олімпіад та Малої Академї Наук.

Говорячи про другий блок питань, то виконкомом прийнято рішення про надання соціальних послуг територіальним центром на дому; надано дозволи на видалення насаджень; розміщення пересувних тимчасових споруд (атракціонів, при умові безкоштовного доступу для дітей учасників АТО, дітей-інвалідів іт.д.). Окрім цього, було прийнято рішення про організацію цивільного захисту на території Лановецької громади.

Членами виконавчого комітету затверджено звіт про використання коштів комунальним підприємством по благоустрою за березень 2018 року (отримано 216 тис. грн., а використано – 252 тис. грн.), розглянуто звернення в.о. старост та депутатів міської ради про закріплення працівників по благоустрою за кожним населеним пунктом громади, які підтримуватимуть належний стан вулиць, скверів, кладовищ та інших місць загального користування.

Вам також може сподобатися...