Портативний центр дозвілля у Юськівцях: від мрії до реальності

Проект, який реалізовують у Юськовецькому стростинському окрузі за підтримки ФРГО “Західноукраїнський ресурсний центр”, обговорили сьогодні представники Молодіжної ради та найактивніші люди села. Біля школи тут буде портативний центр дозвілля, який відкриють уже в жовтні цього року. Технічне забезпечення центру дозволятиме показувати фільми під відкритим небом, проводити культурні заходи та приймати гостей з усієї громади.

Минулого року учні Юськовецької ЗОШ разом з вчителями посадили на місці реалізації туї. У квітні для реалізації мрії Людмила Адамчук, заступник генерального директора ТОВ “Волочиськ-Агро”, вручила подарунковий сертифікат на 10 000 грн. За ці кошти замовили лавочки, які встановлять до відкриття простору. Цими днями очікується прибуття техніки — основи усього центру.

Юрко Матевощук, голова Молодіжної ради та директор Культурного центру народного художника України Івана Марчука, поділився з учасниками зустрічі досвідом із реалізації та організації роботи культурних проектів.

Вам також може сподобатися...