Флешмоб «Моя Майбутня професія»

28 липня 2018 року Ланівчани та гості міста відсвяткували 574 річницю від створення міста Ланівці, що на сьогоднішній день входить до складу Лановецької об’єднаної територіальної громади.

Відповідно до Програми заходів, організованих Лановецькою міською радою до святкування Дня міста, для дітей присутніх на цьому святкуванні було проведено профорієнтаційний захід, організований Лановецькою районною філією Тернопільського обласного центру зайнятості, а саме – флешмоб «Моя майбутня професія». Долучилась до проведення заходу ПП Шлюсар Оксана Зиновіївна, яка надавала дітям інформацію про цікавий світ професій, допомагала у професійному самовизначенні.

Під час флешмобу “Моя майбутня професія”, проводились для дітей профорієнтаційні ігри, розгадувались професіограми , загадки про професії, проводились конкурси , які передбачали відображення крейдою на асфальті різних професій. Діти юрбами збігались до місця проведення флешмобу, з азартом і захопленням приймали участь в конкурсах. Учасники флешмобу брали потрібні кольори тротуарної крейди та власноруч відображали свої мрії про майбутнє на асфальтових тротуарних плитах. І вже за кілька хвилин сірий асфальтовий мольберт майорів різнобарв’ям дитячих мрій. Мрій про майбутнє, про омріяні професії в яких вони хочуть себе реалізувати.

Діти були дуже задоволені участю в флешмобі і отримали масу позитивних емоцій та гарні, корисні призи.

Лановецька районна філія
Тернопільського обласного центру зайнятості

Вам також може сподобатися...