День місцевого самоврядування в Ланівцях

Сьогодні зал засідань районної ради зібрав представників органів місцевого самоврядування різних рівнів. І усіх їх об’єднувало одне – це їх свято – День місцевого самоврядування. Щирі побажання колег звучали і в адрес Лановецької міської ради, яка зарекомендувала себе як надійний соратник та партнер. Зокрема, міського голову було нагороджено подякою від Лановецької районної ради, грамотою від казначейської служби за сприяння по облаштуванню нового приміщення Лановецького відділення Казначейської служби району.

Голова Лановецької громади теж привітав своїх працівників, депутатський корпус та колег інших рівнів із святом і побажав, щоб щоденна робота була покликана на розвиток Лановеччини, щоб людські сподівання та довіра були оправдані рішучими діями. Традиційно були вручені і подяки, зокрема Юрію Батьківцю, Петру Стецюку, Марії Романчук, Олегу Довгалюку, Володимиру Семенюку, а грамотами нагороджені спеціалісти Лановецької міської ради Людмила Куза та Люба Сидоренко.

Воістинно народна влада – це органи місцевого самоврядування, які втілюють в життя усі надії людей, вирішують проблеми, що турбують наших громадян. Тож, зі святом вас, дорогі колеги!

Вам також може сподобатися...