Шановні жителі міста Ланівці, керівники установ, організацій, підприємств району, приватні підприємці

Лановецька міська рада, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою на території Лановецької міської ради, просить у час що залишився до свят Святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова та Покрови Пресвятої Богородиці, провести благоустрій житлових багатоквартирних та індивідуальних будинків, підприємств, установ, організацій, приватних об’єктів бізнесу та територій прилеглих до них. Просимо забезпечити прибирання сміття, приведення до належного стану зелених насаджень, фасадів займаних будівель.

До уваги фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, згідно п. 3.2. Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць: забороняється складування тари і запасів товарів біля кіосків, наметів, торгівельних павільйонів, магазинів та інших підприємств торгівлі, а також на прилеглій до них території. Підприємства торгівлі зобов’язані здійснювати прибирання прилеглих територій у радіусі не менше 5 м та забезпечувати зберігання і перевезення побутових відходів відповідно до вимог Санітарних норм.

Окремо відзначаємо про те, що відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Закликаємо спільними зусиллями зробити територію міста привабливою для жителів та наших гостей.

Вам також може сподобатися...