У Лановецьких школах відлунав Перший дзвоник

Сьогодні дзвінко покликав шкільний дзвінок дітей знову до школи – відбулося свято Першого дзвоника. Воно особливо хвилююче для тих, хто вперше переступає шкільний поріг, для тих, в чиєму житті він звучить востаннє.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, для яких нове, незвідане, цікаве чекає за шкільними партами. Для них – це новий етап, це початок шляху тривалістю в одинадцять років у країні знань. Хвилюючими були виступи і дирекції шкіл, гостей, одинадцятикласників, батьків, духовенства.

Як годиться, завітав на свято Першого дзвінка до міських шкіл міський голова – Роман Казновецький. «Вчитися і набиратись мудрості, щоб впевнено йти по життю, прославляти Лановеччину, завжди бути активними, здобувати знання та досягати своєї мети», – бажав Роман Володимирович. Водночас не обійшлося без подарунків. НВК «Лановецька ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. – ліцей імені Юрія Коваля» отримав від мерії футбольні м’ячі, Лановецька ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 – фізичні глобуси.

Радісна мить, схвильовані дітки, щасливі батьки – різні емоції витали сьогодні на шкільних подвір’ях. Однак, пам’ятаймо, що знання – це сила, тож навчаймося і прославляймо лановецький край.

Вам також може сподобатися...