Шановні медичні працівники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника, який, вже за доброю традицією, відзначаємо у третю неділю червня.

Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя.

Це й свято не лише лікарів та медсестер, а й усіх тих, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь Лановеччини, хто має відношення до порятунку, до людських життів.

Тож, прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших співгромадян, віру і надію, яку ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні визнання з боку держави та суспільства.

Зі святом вас! Нехай праця на благо ланівчан приносить тільки задоволення, а ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею, Божого благословення та людської шани!

Вам також може сподобатися...