У місті пройшла акція «За чисте довкілля»

Вже доброю традицією стало проведення загальноміської толоки в рамках акції «За чисте довкілля» напередодні Великодніх свят. Так, з метою реалізації проекту генерального плану благоустрою території зоологічного парку “Лановецький зооботсад” сьогодні відбулося прибирання території зооботсаду. На заклик про толоку, долучилися працівники міської ради спільно з депутатами, відділів та управлінь райдержадміністрації, районної ради, управління пенсійного фонду, пожежної частини, міських шкіл, учні лановецької філії ДНЗ «ТПК ПВФП» та інші небайдужі.

Озброївшись граблями, віниками та пилками, учасники акції прибирали наслідки як зими, так і людської безвідповідальності, – гниле листя, сухе гілля та сміття. Толока покликана привести територію зооботсаду до ладу, оскільки цьогоріч проект його благоустрою втілюватиметься у життя.

Лановецька міська рада висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до акції «За чисте довкілля» та закликає надалі підтримувати чистоту території міста. Пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Вам також може сподобатися...