Ланівчани змагались за Кубок мера

У неділю, 19 березня, вперше в нашому місті відбувся турнір з міні-футболу на Кубок мера, участь в якому взяло 10 команд, що знаходяться на території Лановецької міської ради:  фізичні особи-підприємці, Лановецький районний сектор УДСУ з НС, Лановецька міська рада, Лановецька дільниця Шумського УЕГГ, Лановецька КЦРЛ, відділ освіти, молоді та спорту Лановецької РДА, Лановецьке відділення поліції, ГО «Учасники АТО Лановеччини», ПСП а\ф «Горинь»-елеватор та Лановецький РЕМ.

За результатами попередніх групових етапів у півфіналах зустрілися команди ПСП а\ф «Горинь»-елеватор та дільниці Шумського УЕГГ (рахунок зустрічі 6-3) і «Підприємці» та «Освіта» (0-2). У фінальному протистоянні за Кубок мера змагалися ПСП а\ф «Горинь»-елеватор та «Освіта» і як підсумок – 2-1 на користь ПСП а\ф «Горинь»-елеватор. Бронзовими призерами турніру стали «Підприємці», які в матчі за третє місце переграли «газовиків» з рахунком 3-2. pdf Окрім цього визначено кращих у своїх номінаціях: бомбардир – Олег Критюк (ПСП а\ф «Горинь»-елеватор»), воротар – Олександр Батраков («Підприємці»), гравець – Віталій Кравчук (дільниця Шумського УЕГГ), яким було вручено сувенірні подарунки.

Команді переможцю міський голова вручив Кубок, команди призери нагороджені дипломами, а учасники – подяками та цінними подарунками. Також, кожному учаснику презентовано пам’ятну фотокартку.


Вам також може сподобатися...