Робочий візит до Вінниці

31 січня у Вінниці з робочим візитом побували представники Лановецької та Чортківської міських рад,Тернопільської обласної державної адміністрації з метою перейняття досвіду вінничан щодо створення індустріального парку.

Розглядалися основні аспекти утворення парку: обрання території, керуючої компанії, розроблення концепції, процедура включення до державного Реєстру індустріальних парків, що дає широкі можливості для розвитку економічного потенціалу міста та підвищення ділової активності. Особлива увага приділялася облаштуванню індустріального парку інженерною інфраструктурою, його організаційною та правовою структурою.

Утворення такого промислового майданчика на території Лановецької міської ради має стати пріоритетним напрямком роботи, оскільки індустріальний парк є дієвим інструментом залучення інвестицій, розвитку бізнесу, створення нових робочих місць.

Під час візиту управлінці також ознайомилися з роботою центру надання адміністративних послуг (прозорий офіс) та роботою колл центру Вінницької міської ради.

Довідка
Територія Вінницького індустріального парку розташована на 60 гектарах по Немирівському шосе. На цей майданчик планується залучити інвесторів для будівництва підприємств з виробництва харчових продуктів, одягу, меблів тощо. За попередніми прогнозами, для вінничан тут може бути створено понад шість тисяч нових робочих місць. Також розвиток цієї території пожвавить економіку міста, та сприятиме залученню додаткових інвестицій для розвитку Вінниці. Влітку минулого року на території Вінницького індустріального парку ПрАТ «Українська пивна компанія» (UBC Group) розпочала будівництво підприємства з виробництва холодильного обладнання.

Не відображаються фото?

Вам також може сподобатися...