Зі святом вас, дорогі ланівчани!

ВишиванкаГолова_312_312Шановні ланівчани!

І знову до нас на поріг завітав щедрий липень, тож маємо гарну нагоду зібратися усією громадою, аби вже у 572-й раз відзначити разом День народження нашого чарівного міста Ланівці.

У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, сквери, храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував, боронив від ворога.

Найбільше надбання міста, його справжня окраса та гордість – ланівчани. Адже саме завдяки вашому натхненню, «золотим рукам», самовідданості та наполегливості живуть і возвеличуються наші Ланівці.

Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож я дякую кожному з вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста, покращення добробуту ланівчан.

Щороку День міста ми відзначаємо 28 липня, вдень, коли ми згадуємо знаменну подію – Хрещення Київської Русі – України, яке відбулося в 988 р. Це символічне свято є днем нашої вищої, духовної єдності – єдності національної.

Тож нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Ланівців, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року творити наше місто заради наших батьків і наших дітей.

Зичу кожній лановецькій родині здоров’я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах!

Зі святом вас, дорогі ланівчани!

З повагою
Міський голова Роман Казновецький

Вам також може сподобатися...